• Labioplastika je operativna korekcija malih sramnih ustnic.

  Male sramne ustnice so nagubanost kože ob vhodu v nožnico. Prevelike male sramne ustnice so lahko prirojene ali pa nastanejo po porodih, zaradi staranja ali drugih hormonskih sprememb v telesu. Želja večine žensk je, da se male sramne ustnice skrijejo pod velike sramne ustnice.

  Prevelike male sramne ustnice ali njihova nesimetričnost so lahko vzrok za slabo samopodobo ali pa so vzrok za nelagodje ob telesnih naporih ali v spolnosti.
  Zdravljenje vključuje odstranitev odvečnega tkiva s pomočjo laserja ali kirurško. Poseg se naredi v lokalni ali splošni anesteziji, operacija traja od pol do ene ure.

  Okrevanje traja cca en teden, vsaj 2-3 tedna pa odsvetujemo pretirano telesno aktivnost, kopanje v bazenih in spolne odnose.

 • Himenoplastika

  Himenoplastika je obnovitev deviške kožice ali himena

 • Povečanje G točke

  Povečanje G točke je vbrizgavanje hialuronske kisline v predel točke G, ki leži na sprednji steni nožnice ob sečnici cca 3-5 cm v globini, Stimulacija le-te prinese užitek pri ženski, nekatere pa lahko doživijo orgazem izključno s stimulacijo točke G. Orgazem je pri stimulaciji točke G drugačen kot ob draženju ščegetavčka.

  Poseg se izvaja v lokalni anesteziji.

 • O shot

  Po odvzemu vaše lastne krvi le-to centrifugiramo, iz nje dobimo vašo lastno, s trombociti bogato plazmo, v kateri je ogromno rastnih proteinov, ki jih potem vbrizgamo v sramne ustnice, klitoris in sprednjo steno nožnice. S tem se namnožijo matične celice in se tkivo regenerira.

  Rezultat je boljše občutenje v spolnosti, večja naravna navlaženost nožnice, večje vzburjenje in močnejše doživljanje orgazma.

  Efekt posega se lahko pozna takoj, popoln rezultat pa v cca 3 mesecih. Običajno trajanje efekta je 18 mesecev, lahko tudi več.

  Enaki postopki se mnogo let že uporabljajo za vbrizgavanje v obraz pri estetskih posegih.

 • Odstranitev kožnih izrastkov v predelu spolovila

  Odstranitev kožnih izrastkov v predelu spolovila-izvajamo klasično kirurško ali z laserjem.

 • Odstranitev genitalnih bradavic (kondilomov)

  Odstranitev genitalnih bradavic (kondilomov), klasično kirurško ali z laserjem.

 • Vaginoplastika-(lifting nožnice)

  Vaginoplastika-(lifting nožnice) je operativni postopek, pri katerem zožimo nožnični kanal in vhod v nožnico, kadar je nožnica preohlapna, največkrat zaradi porodov ali staranja vagine.

  Postopek je primeren za ženske, ki imajo občutek prekomerno razširjenega vhoda v nožnico ali pri spolnosti zaradi razširjene nožnice doživljajo manjši spolni užitek.

  Cilj vaginoplastike je tesnejši vaginalni kanal, ki pomaga povečati samozavest in spolno zadovoljstvo.